| Nahlásit

Chemická olympiáda, musím u úlohy 4 v kategorii D psát i to jak jsem to počítala?

Chtěla bych se zeptat jestli musím u úlohy 4 v kategorii D psát i to jak jsem to počítala. děkuji
Témata: chemie

3 reakce

| Nahlásit
nemusis !!
| Nahlásit
a jinde taky ne???
| Nahlásit
Pokud ti jde o to, že napíšeš jen výsledky odněkud opsané, je to čistě tvoje věc. Až bude probíhat další kolo nebo jen praktická část, sama pohoříš, pokud už těmto příkladům neporozumíš. Ale to je tvoje věc a pouze tvoje chyba, pokud to opravdu uděláš.
 Anonym
Odpovídat lze i bez registrace. Dodržujte pravidla Ontoly
Vložit: Obrázek