Ontola > diskuze
| Nahlásit

Co se říká, když míček zavadí o síť?

Co při tenisovém utkání zahlásí rozhodčí když míček zavadí o síť ale přesto dopadne do pole soupeře? A malá rada - „prase“ je opravdu jen laický název :o)



dekuji predem
Témata: Nezařazené

3 reakce

| Nahlásit
my jsme rikali NEC, i kdyz logictejsi by bylo NET
| Nahlásit
no při podání řekne NET, ale normálně ve výměně si myslím neřekne nic
 Ina
| Nahlásit
Řekne se nec.
 Anonym
Odpovídat lze i bez registrace. Dodržujte pravidla Ontoly
Vložit: Obrázek