Blokování osoby

Anonym28163108.09.2011 07:55 Nahlásit
Pokud mě osoba blokuje, je možné se toto dozvědět, nebo se bude tento kontakt tvářit stále pouze jako v of-line.
Děkuji

Odpovědi

Přidat odpověď ▾

Diskuze

Vlaďka 9894008.09.2011 08:00 Nahlásit
Máš zřejmě na mysli facebook. Pokud tě někdo blokuje, ty už ho, pod svým přihlašovacím jménem, nikdy nenajdeš. Facebook se bude chovat, jako kdyby tam dotyčná osoba nikdy nebyla.
asavakkit15.09.2011 15:36 Nahlásit
Pokud blokovaný uživatel ti v minulosti psal zprávu, bude tam jeho hméno černě (bez odkazu) a nebude tam mít fotku.
Přidat komentář do diskuze ▾