| Nahlásit

Spolehlivé totální smazání fotek na Facebooku

Nějak jsem ztratil ostražitost a koukám jako puk: aniž bych si to přál, automaticky se mi synchronizovaly fotky z telefonu na Time Line profilu do Facebooku (?!) naštěstí tam stejně nic choulostivého nebylo, ovšem celkem mne irituje, že je default nastaven takto - jsou to drzí hoši, ti Zuckerbergovi kamarádi. Takže bych chtěl automatickou synchronizaci zatrhnout, fotky smazat, a to všechno tak, aby stopa z digi-světa úplně zmizela - OSTATNĚ JÁ JI TAM NECHTĚL, CÍTÍM SE PODVEDEN. JDE TO VŮBEC?
Témata: Facebook.com
Diskuze
 Anonym
Odpovídat lze i bez registrace. Dodržujte pravidla Ontoly
Vložit: Obrázek