Ontola > Elektronika > diskuze
| Nahlásit

eurorebus- když si vemu cenu..zůstanou mi body? tim myslim nějké herní tzn jestli se v tabulce nekam posunu..nebo jsou i body soutěžní které vlastně utratím za cenu? děkuji

Témata: hry

4 reakce

| Nahlásit
nenee i kdyz si za body koupis nejakou cenu, tak se v tabulce nikam neposunes, ale pouze na tvem konte se body odectou (tzn. ze si za ty body nebudes moc kooupit dalsi cenu)
| Nahlásit
body se ti odectou (ze si nebdues moct nci koupit)ale v tabulce zůstaneš pořád na stejném místě
| Nahlásit
haloooooooo j e tu odpoved na bonusovku s Dnešním světem č.6 za rok 2009
| Nahlásit
haloooooooo j e tu odpoved na bonusovku s Dnešním světem č.6 za rok 2009
 Anonym
Odpovídat lze i bez registrace. Dodržujte pravidla Ontoly
Vložit: Obrázek