Myslím, že to nejde (nebo o tom nevím?). Lze nastavit, aby tu fotku neviděli -> nemohli komentovat. Případně můžeš ručně mazat jejich komentáře. A pokud tam jsou označeni tví přátelé, kteří mají své přátele, kteří mohou komentovat fotku tvého přítele, tak to zakázat nemůžeš (pokud jsi tu fotku nenahrála ty sama).
jo, jde nastavit aby přátele přátel nemohli komentovat... To jsem někde v nastavení viděl... Je to tam podrobně rozdělený... Chce to asi hledat v nastavení...
Myslím, že to šlo jen ve staré verzi, od té doby, co to upravili, tak to tam nevidím. Rád se přiučím.
E: Když nahráváš fotky, album, tak by tam měla být možnost nastavit prohlížení pouze pro přátele.