Ontola > Zdraví > diskuze
| Nahlásit

TSH hodnoty?

Prosim o vysvetleni: TSH 0,004 FT4 18 FT3 6, brala Propycil, ted po porodu kvuli kojeni vysadila, je to dobre? Poradte mi prosim. Hanka
Témata: rozbor krve

2 reakce

| Nahlásit
Normální hodnoty hormonů štítné žlázy (tyreoidálních hormonů) a TSH (tyreotropin):

Tyreotropní hormon hypofýzy, TSH (U/I): 0,37 - 5,0
Thyroxin celkový, T4 (mlU/L): 60 - 150
Thyroxin volný, fT4 (mlU/L): 9,8 - 23,1
Celkový trijódtyronin, T3 (nmol-l): 0,9 - 3,0
Volný trijódtyronin, fT3 (pmol-l): 3,4 - 6,3

Z toho vyplývá, že máte hodnoty sledovaných hormonů v normě vyjma TSH, který je nízký. Co to znamná ale nejlépe posoudí lékař. Může to být hyperfunkce štítné žlázy, ale může to být i něco jiného.
| Nahlásit
Vrele diky!
 Anonym
Odpovídat lze i bez registrace. Dodržujte pravidla Ontoly
Vložit: Obrázek